100 BREZPLAČNIH TEČAJEV V ČAST OTVORITVE LANGUAGESITTERJA® V DUBAJU






Avtor: RAMBO

Svečana otvoritev in visokoleteči načrti

Včeraj ob 20.00 po lokalnem času sta Mart D. Buh, direktor in soustanovitelj jezikovne agencije LanguageSitter®, in Khalid Kalban, direktor investicijske družbe Dubai Investments, svečano prerezala trak in otvorila prostore novega podjetja LanguageSitter® Dubai. Kalban je v uvodnem nagovoru povedal, da je to samo začetek in da se LanguageSitterjev® pohod po Bližnjem vzhodu šele začenja. Za naslednji mesec naša močno razširjena ekipa tako načrtuje otvoritev poslovalnic v Abu Dabiju in Dohi, ostalih načrtov pa Kalban in Buh nista želela razkriti niti zaposlenim.
 LanguageSitter® Dubai

Kalban je povedal, da se LanguageSitterjev® pohod po Bližnjem vzhodu šele začenja.

Investicija, vredna 25 milijonov ameriških dolarjev

Prvotni načrt slovenske ekipe je predvideval širitev poslovanja v sosednjo Avstrijo, nato pa se je zgodil preobrat. Deana Jezeršek, vodja izobraževanja in razvoja v podjetju, je februarja letos v porodnišnici spoznala ženo Khalida Kalbana in ji med pogovorom razložila, kakšno metodo poučevanja uporablja LanguageSitter®, kako hiter je napredek in kako zelo zadovoljne z našimi premium tečaji so vse naše stranke. Gospa Kalban je kasneje nad idejo navdušila tudi svojega moža, saj je bila ekipa LanguageSitterja® že 10. februarja povabljena na sestanek v Dubaj, kjer smo dobili ponudbo za odkup franšize za ZAE, Katar in Kuvajt. Družba Dubai Investments, ki jo vodi Kalban, bo v naslednjih dveh letih v razvoj poslovanja LanguageSitterja® v regiji investirala 25 milijonov USD. Ostale podrobnosti posla so zaenkrat še poslovna skrivnost. Nejasno je tudi, kaj to pomeni za širitev poslovanja na evropske trge.
 LanguageSitter® Dubai

Na fotografiji vidno utrujen in postaran Mart D. Buh, direktor LanguageSitter® Slovenia in novi direktor razvoja za Bližnji vzhod (četrti z desne) in Deana Jezeršek, vodja izobraževanja in razvoja pri LanguageSitter® Slovenia ter nova glavna ravnateljica za LanguageSitter® Dubai, LanguageSitter® Abu Dabi in LanguageSitter® Doha (tretja z leve).

Podarjamo jezikovne tečaje

V čast zahtevnega podviga, ki smo se ga lotili, želimo bralce in bralke našega bloga bogato nagraditi. Zato vam podarjamo 100 individualnih tečajev poljubnega jezika. Ponudba velja 24 ur od objave in se drži načela, da kdor prej pride, prej melje. Zato hitro naročite svoj brezplačni individualni jezikovni tečaj! Hvala vsem, ki verjamete v nas in nas podpirate.
Poslovalnica v Dubaju

Tako izgledajo novi sprejemni prostori LanguageSitterja® v Dubaju.

Rambo

RAMBO

VIRTUALNI PASJI JEZIKOSLOVEC IN PROVOKATOR
rambo@languagesitter.si | www.languagesitter.si

languagesitter
LANGUAGESITTERKA ZA ITALJANŠČINO

Prijavite se na e-novice: